elauridsen

Kharadron Overlords - Arkanaut Admiral [Age of Sigmar]

Kharadron Overlords – Arkanaut Admiral [Age of Sigmar]

Så fik jeg malet den første Kharadorn Overlords figur, der samtidig var en test for mit farveskema. Det er skemaet for Barak-Zon men malet med metallic farver fordi det vil passe godt til faktionen i mine øjne.

Mit sidste sølv higlight blev lidt for groft, men samlet er jeg udmærket tilfreds med ham. Ideen med guld-støv på basen frem for sand fungerer ret godt vil jeg sige, omend jeg på figurer med mindre modellerede baser nok vil føje lidt krystaller til også.

De farver jeg har brugt er (så jeg også selv har det på skrift senere):

  • Vallejo Game Air 72.752 Silver (grundfarve, sølv dele)
  • Vallejo Model Color 70.996 Gold (lyse guld-dele som skægget)
  • Vallejo Model Color 70.878 Old Gold (andet guld, rørene for eksempel)
  • Vallejo Model Color 70.800 Gunmetal Blue (det blå metal)
  • Vallejo Model Metallic Air 71.070 Turn Signal Red (det røde metal)
  • Vallejo Model Color 70.952 Lemon Yellow (linser)
  • Citadel Layer Moot Green (øje og gauges)
  • Citadel Layer Dawnstone (stenen på basen)
  • Citadel Layer Ulthuan Grey (highlight på stenen, grund på resten af basen (under guldet))
  • Citadel Shade Nuln Oil (inking/shading af hele figuren)

Kommentarer

Leave a Reply