elauridsen

Inquisitor [Warhammer 40.000]

Inquisitor [Warhammer 40.000]

Oven på at jeg malede ærkefjenden fra Chaos var det vist på tide at jeg fik malet en mere kejser-tro figur, så jeg fik gjort den inkvisitor jeg havde liggende færdig.

Jeg forsøgte med vilje at holde ham mere lys og ren, især den hvide og så skulle guldet også se virkelig velplejet ud, og det lykkedes da omend kappen fik lidt for mørke pøle af wash.
Hans sværd er heller ikke perfekt, men jeg prøvede en anden måde at få det til at se “elektrisk” og powersword agtigt ud med en massiv lys blå grundfarve og så heftig drybrushing af lys blågrå. Det blev ikke perfekt, men det gav en interessant anderledes take på konceptet end de teknikker jeg har forsøgt hidtil.
Det er samlet en læringsproces, og jeg går jo efter devisen at gå fremad frem for at rense og lave “gamle” figurer igen og igen.

Kommentarer

Skriv et svar