elauridsen

Fyreslayers Doomseeker [Age of Sigmar]

Fyreslayers Doomseeker [Age of Sigmar]

Jeg havde i lang tid haft lyst til at male en fyreslayer dværg igen, så da Dragon’s Lair lukkede for at flytte og blive til Faraos Cigarer markerede jeg det med at det sidste jeg købte i den gamle butik var den åndelige efterfølger til Old World dværgenes dragon slayers, en Fyreslayer Doomseeker.

Mød Arglidri Latchsunder, Enraged Berserker of the Shattered God. Han kommer fra Lifgvyir lodgen, der ligger et i et gigantisk irontree i Realm of Life (derfor de grønne striber i hans hår og skæg). Andre fyreslayers ser ned på denne lodge da de ikke bor i bjerge, men jerntræerne er som sten og klanen finder årer af ur-hold som var det små strømme af saft i det stenhårde træs årer.
Denne nedværdigelse fra andre blev for meget for Arglidri, der forlod sin lodge for at brænde gennem verden i Grungnis navn (deres gud).

Kommentarer

Skriv et svar