elauridsen

De sidste spillere til Cloverfield Stompers [BloodBowl]

De sidste spillere til Cloverfield Stompers [BloodBowl]

Så mangler deres gryde bare at blive malet færdig og eventuelt lidt ekstra support som trænere, dansere osv. engang i fremtiden.

Rækkefølgen de står i på billederne er rent tilfældig.

12. Russell Proudfoot, hafling hopeful. Kommer fra Einsamholz, en lille by kendt for dens lækre oste. Da hans familie er inden for denne branche har det ledt til øgenavnet “Cheesefoot”. Han har sølvgråt hår, krystalblå øjne og mørk, solbrændt hud.

10. Harry Bushgatherer, hafling hopeful. Han kommer fra Heukern, en by hvis nærhed til skoven har ledt til at resten hans familie er mester snedkere. En sportsskade pådraget under en heftig gang trousering (den noble kunst at gemme fritter i bukserne) har dog gjort at hans fingre aldrig vil kunne drive den profession. Han har honningfarvet hår, bladgrønne øjne og en lys hud.

11. Jasper Overhill, hafling hopeful. Han kommer fra Gipfel, ældste søn af en urmager hvis fingre dog var for tykke til at overtage det filligrane urværk. Han har sort hår, grå-blå øjne og bleg hud.

1. Leonardus Fenderberry, hafling hefty. Han kommer fra landsbyen Barliton, hvor han var kendt som byen urostifter – en evne der passer perfekt på boldbanen. Hans hår er samme farve som rød jord, har grå øjne og en bondes solbrændte hud. Han har flere tatoveringer, og hans kendetegn er hans lazy eye.

6. Siggi Wormfeet-Haleweed, hafling hopeful. Stammer fra en lille fiskerby ved sø i udkanten af Sleepy Wood. Hans far er fisker, men søen er så lille at der reelt ikke er plads til andre (omend de tre huse ved søen stolt proklamere sig som en fiskerby), så han valgte ikke at konkurrere og fandt sporten istedet. Valget har slet ikke noget at gøre med at han så kan rejse rundt og få anden mad end fisk. Han har rødbrunt hår, mørkebrune øjne og en meget bleg hud.

5. Alf Farthingend, hafling hopeful. Han kommer fra Sauerapfel, en lille by der primært er kendt for deres lækre æbletærter, som han nok har spist lidt for mange af i forhold til sportsmæssige præstationer. Lysebrunt hår, rav-farvede øjne og meget lys hud.

9. Radoc Padberry-Dimmel, hafling hopeful. Han kommer fra Heukern og er søn af en marmelade-mager, hvilket har ledt til at han har kronisk røde fingre – omend det er let at få i denne sport. Han har en manke af bølget ildrødt hår, indigo øjne og en rødlig hud.

Kommentarer

Skriv et svar