elauridsen

Samlet og malet Cloverfield Stompers [BloodBowl] hold

Samlet og malet Cloverfield Stompers [BloodBowl] hold

Så er halflinge holdet helt* færdigt med alle spillere og kødgryden, så her er et “afsluttende” billede af dem samlet. Det blev på en vinterbane nu vi er i Danmark og jeg ikke har købt deres specifikke.

Jeg undskylder for dem der trofast har læst historierne i alle de tidligere indlæg omg mindre grupper af spillere, dette er blot en opsummering indtil hen mod slutningen.

Spillere

 1. Leonardus Fenderberry, hafling hefty. Han kommer fra landsbyen Barliton, hvor han var kendt som byen urostifter – en evne der passer perfekt på boldbanen. Hans hår er samme farve som rød jord, har grå øjne og en bondes solbrændte hud. Han har flere tatoveringer, og hans kendetegn er hans lazy eye.
 2. Valentin Greenbottle, hafling hefty. Han kommer fra en landsby i bakkerne nord for Birnbaum og er midterste søn i en familie af glaspustere. Han var dog mere interesseret i de lokale ungmøer end glas, og skønt det var en ærværdig profession gav den ikke nok opmærksomhed fra dem, så han vendte sig mod sporten. Her kom de evner han havde oparbejdet med at omgås varme (og dermed smertefulde ting) til deres ret – og skabte den tilbedelse fra de kvindelige halvlange som han ønskede. Han har en krøllet masse kastanjet farvet hår, krystalblå øjne og en lys hud.
 3. Saul Oakapple, hafling catcher. Han kommer fra en samling huse i udkanten af Altern Forest. Hans gribeevner er oplært gennem en ungdom hvor ham og hans brødre rystede træer (ikke altid deres egne) og fangede de frugter, der faldt ned. For at beskytte sig mod nedfaldsfrugter har han siden båret en hue. Han har en krøllet masse af brændende rødt hår, kobberfarvede øjne og bleg hud.
 4. Thaddeus Greenberry, hafling catcher. Han kommer fra Birnbaum, en landsby i Moot berømt for sine prisvindende pølser. Hans familie levere grønne urter til pølsemagerne, men efter et uheld i et buskads hvor en grævling åd hans yndlings-fritte forsvor han at han ikke ville bedrive så farlige jobs som urtesamler og blev Blood Bowl spiller istedet (hvilket siger noget om hans intelligens). Han har krøllet rødbrunt hår, mousserende blå øjne og en bleg hud.
 5. Alf Farthingend, hafling hopeful. Han kommer fra Sauerapfel, en lille by der primært er kendt for deres lækre æbletærter, som han nok har spist lidt for mange af i forhold til sportsmæssige præstationer. Lysebrunt hår, rav-farvede øjne og meget lys hud.
 6. Siggi Wormfeet-Haleweed, hafling hopeful. Stammer fra en lille fiskerby ved sø i udkanten af Sleepy Wood. Hans far er fisker, men søen er så lille at der reelt ikke er plads til andre (omend de tre huse ved søen stolt proklamere sig som en fiskerby), så han valgte ikke at konkurrere og fandt sporten istedet. Valget har slet ikke noget at gøre med at han så kan rejse rundt og få anden mad end fisk. Han har rødbrunt hår, mørkebrune øjne og en meget bleg hud.
 7. Eaton Oakapple, hafling hopeful. Han kommer fra Dreiflussen, en lille by i Moot berømt for sin lækre øl. Efter han hørte historierne fra hans fætter, Saul, om hvor megen mad han fik som “sportsstjerne” besluttede han sig for også at blive udover. Han har en klump hår i samme farve som honning (eller lys øl), lysebrune øjne og en landmands solbrændte hud.
 8. Giselbertus Hogberries, hafling hopeful. Han kommer fra Dreiflussen fra en familie af kokke – du har ikke smagt en meatpie før du har prøvet en hogberries pie (siger de). Han har blå-sort hår og grå øjne.
 9. Radoc Padberry-Dimmel, hafling hopeful. Han kommer fra Heukern og er søn af en marmelade-mager, hvilket har ledt til at han har kronisk røde fingre – omend det er let at få i denne sport. Han har en manke af bølget ildrødt hår, indigo øjne og en rødlig hud.
 10. Harry Bushgatherer, hafling hopeful. Han kommer fra Heukern, en by hvis nærhed til skoven har ledt til at resten hans familie er mester snedkere. En sportsskade pådraget under en heftig gang trousering (den noble kunst at gemme fritter i bukserne) har dog gjort at hans fingre aldrig vil kunne drive den profession. Han har honningfarvet hår, bladgrønne øjne og en lys hud.
 11. Jasper Overhill, hafling hopeful. Han kommer fra Gipfel, ældste søn af en urmager hvis fingre dog var for tykke til at overtage det filligrane urværk. Han har sort hår, grå-blå øjne og bleg hud.
 12. Russell Proudfoot, hafling hopeful. Kommer fra Einsamholz, en lille by kendt for dens lækre oste. Da hans familie er inden for denne branche har det ledt til øgenavnet “Cheesefoot”. Han har sølvgråt hår, krystalblå øjne og mørk, solbrændt hud.
 13. Enton, treeman. Denne treeman er især kendt for at nikke skaller til modspillerne medens han holder dem fast. En træstamme der rammer én er ikke just en spøg, hvilket har fået fans til at gøre en karakteristisk hilsen ved at tage sig til hovedet med begge hænder når han bevæger sig på banen.
 14. Entonio, treeman. Efter sigende skulle denne treeman have brugt årtier på at bevæge sig fra Estalia til the Moot for at melde sig til den mest populære sport.

Træningsmandskab

Inbras Chubbas gullasch-kanon sørger for at der altid er mad til holdet – og en lidt for varm suppe til modspillerne.

* Jeg mangler så figurer til nedenstående, men der er jeg nok nødt til at gå ud over Games Workshop. Forslag modtages gerne!

Solomon Duckend, coach. Han kommer fra Grünhügel, en landsby i Moot. Han har rigelige lokker af hvidt hår, hasselbrune øjne og bleg hud.

Peregrinus Cotyacre, sekundær coach. Han kommer fra Fallenblatt, en bondeby i the Moot, søn af en landmand. Han har mellembrunt hår, grå-blå øjne og mørk hud efter al arbejdet i markerne som ung. Han blev dog træt af dette og valgte livet som sportsmand, men efter flere ulykker (primært relateret til overspisning og brat motion derefter) valgte han at droppe det aktive spillerliv og blive træner istedet, hvilket har ledt til færre forstrukne led men en endnu større livvidde.

Samuel Fiddledoodle, officiel kapel-mester. Han kommer fra Eicheschatten, der ligger blandt de grønne marker i the Moot. Har har rodet, bølget sort hår, bladgrønne øjne og en smule solbrændt hud da han altid står forrest foran orkestret.

Vik Follyfeet, ledende riverdancer blandt cheerleader-gruppen. Han kommer fra Birnbaum, en landsby i Moot, yngste søn i en familie af entusiastiske bardansere. Han har en uformelig masse af lysebrunt hår, lysebrune øjne og en gennemsnitlig hudfarve.

Moot

Kommentarer

Skriv et svar