elauridsen

Ghoul og Zombies, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Ghoul og Zombies, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Fotos er ret ringe, men de kommer bedre snart – nu jeg har holdet samlet skal der selvfølgelig tages gruppebilleder på deres hjemmebane sammen med træneren Ottokar Katzmann (aka Heinrich Kemmler, farverne omkring kappen passer) og hjælpe hjælpe træneren Liebhard Speck (han står jo på et lig, det passer med at han er graver, og han er oplagt at genbruge da hans lilla kappe jo også matcher en af teamets farver). Det kan være jeg putter noget græs på baserne for at de passer til holdet, men på den anden side er deres hjemmebane jo meget sten og de er jo netop ikke på banen i det hele taget.

6. Ulrich Westheimer, ghoul.
Westheimer familien var altid kendt som æstetikere og gourmander, og dette ledte til at den korpulente Ulrich til sidst måtte afprøve den ultimative, forbudte spise, menneskekød. Det siges at han var fælt skuffet og mumlede noget om kylling da han blev slæbt væk af byvagten, der blev alarmeret af hans tjenestefolk der ikke kunne klare mere.
Han blev “befriet”, nu noget mindre korpulent, som del af samme aftale som Oswald.

10. Kraft Weintraub, zombie.
Kraft var vinbonde, der lukrativt hverv der solgte til især de blege adelige der foretræk mørke, røde vine. Han omkom en dag under arbejdet med at behandle og presse vinen, som jo bedst gøres ved at stampe den med fødderne, da laget af ubehandlede druer åbenbart kun lå øverst og svømmede i det store fad, så Kraft røg igennem og drukkede.
Dette har givet hans lig en odeur af rådne druer, ikke ulig vildgæret vin, noget der har tiltrukket visse fans – og temaets ene mumie…

8. Berthold Reichart, zombie.
Berthold var kendt som noget af en skørtejæger da han var i live, og der er da også bred enighed om at en forsmået ægtemand eller far var skyld i hans bortgang omend dette aldrig er blevet bevist – uheld medens man spiser, hvor man rammer forkert og skærer sin hals over med den store steakkniv sker jo.
Hans gerninger i livet kan i hvert fald forklare den store entusiasme mange fans har for at se ham, nu ulevende og knapt så smuk for kvinderne, falde fra hinanden på banen

9. Adelbrand Grabner, zombie.
Adelbrand var byens graver, der en dag snublede og landede i en åben kiste, der smækkede i. Da han blev slået bevidstløs gjorde han ikke opmærksom på sig selv, da en venlig besøgende på kirkegården bemærkede hans dovenskab ved ikke at have gjort graven færdig og ville gøre ham en tjeneste og gjorde hans job for ham.

Kommentarer

Leave a Reply