elauridsen

Khorne Bloodreavers [Age of Sigmar]

Khorne Bloodreavers [Age of Sigmar]

Så fik jeg endelig de første fire af mine Khorne Bloodbound færdige, fire Bloodreavers, det har godt nok trukket tænder ud bare at nå dertil. Jeg har virkelig haft male-blok undervejs og mistet glæden ved at male i en periode, men den er langsomt ved at komme igen – men ansporet af at jeg holder pause fra disse.

Derfor blev de færdiggort lidt hurtigt, så der kunne være mange flere highlights på dem, men de er udmærkede og de fanger den følelse af tribal warband som jeg ønskede udmærket med den mere orange og “vilde” (ikke som blødtørstig men stammesamfund vild) primær farve end den normale mørkere nærmest blodrøde som Khorne er så glad for.

På grund af vinklen kan man desværre ikke se hvordan baserne er krakkeleret og figurerne er ligeledes ikke helt så blanke som billederne lader en tro.

Kommentarer

Skriv et svar