Warhammer Fantasy: Ogres - Leadbelchers

Ogres – Leadbelchers [Warhammer Fantasy]

Jeg har meget længe haft en spirende Warhammer Fantasy Ogre Kingdoms hær stående, nok omkring 1500-2000 point groft sat, og disse fire Leadbelchers har siddet på mit malebord i flere år efterhånden. Jeg har endelig fået taget mig sammen og fået gjort dem færdige, min kones ønske om at få mit malebord tomt skrider langsomt fremad, der kommer i hvert fald hurtigere ting af det end på det for tiden.

Jeg er godt tilfreds med dem, jeg har ramt en god kølig hudfarve (Norse Flesh highlightet med Ushabti Bone for at få den mere bleg lys end bare lyserød) og så en masse skidt – den klassiske Aggrax Earthshade wash fungerede rigtig godt mod den lyse hud til dette formål. Baserne virker måske simple ved første øjekast, men min tanke er at stammen skal komme fra højt oppe i bjergene (overvejer lidt at kalde den for Bluetooth bare for ikke at være alt for seriøs) så megen sne skulle der til, og jeg vil sige jeg får lavet en god fluffy sne efterhånden.
Jeg ved godt der er synlige mold-lines rundt omkring og især et enkelt sted der burde have haft en modellering af greenstuff for at fylde en sprække mellem kanon og hånd, men på den anden side var de halvvejs malede fra for lang tid siden så valgte at gøre dem færdige og samlet synes jeg ikke det gør så meget, det er en hær der skal se godt ud som helhed af units og ikke være konkurrence enkelt-figurer.

Leave a Reply