Warhammer Fantasy: Ogres - Firebelly

Ogres – Firebelly [Warhammer Fantasy]

Jeg fik endelig malet min firebelly færdig. Jeg må indrømme at Endtimes har lagt en dæmper på Fantasy da jeg ikke ved hvor jeg står med ogresne fremover, men males skal dem jeg har stille og roligt uanset hvad – spørgsmålet er så bare om der nogensinde vil blive spillet med dem.

Men nok doom og gloom, det ændrer ikke på at firebellyen er en utroligt fed figur, den dynamik den har med flammerne og røgskyen er fantastisk, omend det selvfølgelig gør at den er meget låst som den er, det er ikke en man ændrer på hvis man vil have alt converted.

Jeg er rigtig godt tilfreds med flammerne og røgen, og jeg har for første gang forsøgt mig med lidt indirekte lys på hans maske og det er en ok effekt selvom det ikke er lykkedes 100% ideelt. Jeg har gjort huden lidt mere mørk end på de andre ogres da han tilbringer mere tid i varme og lys, og jeg har forsøgt at lade hans våben og maske være af en lidt magisk udseende sten-art med dens blå glaze for at have en kontrast farve til det gule og orange i flammerne.

Samlet er det endnu en gang en figur jeg føler rykker grænserne for mine evner, det er nu en rar følelse at føle fremskridt.

Leave a Reply