Anime i Hedensted/Tørring

Anime i Hedensted/Tørring

Jeg har et hold på Hedensted Ungdomsskole om anime (og moderne japansk kultur), og normalt låner vi klub-lokalerne på Tørring skole. Jeg må indrømme at jeg er ret misundelig på deres biograf, hvor billedet herunder er taget. Et kælderlokale, og dermed 100% mørklagt når lyset er slukket, med sofaer og fastmonteret projektor i loftet mod en hvid væg er altså fantastisk til at se anime på.

 

Kan I se hvilken serie jeg så med de unge  i dag på billedet?

Jeg forsøger altid at finde en variation så der både er noget til pigerne, drengene og så nogle ting der tiltaler alle. Indimellem får de selvfølgelig også indflydelse og får lov at vælge nogle serier de allerede kender – det er som forventet hvad de elsker, de mest populære titler for tiden.

Indtil videre har vi i denne sæson (vinter 2016, to gange) set:

Leave a Reply