I elsker underlige og indimellem sex-objekt-fokuserende* japanske reklamer, right? https://animeguiden.dk/2016/04/14/uniqlo-bh-reklamer-vis-os-dine-bryster/ * Det er i hvert fald hvad mange vil opfatte temaet i den her serie som.

Sunde shots

Siden vi har fået ny blender vil vi forsøge os med lidt forskellige sunde smoothies og shots. Dette var de to første sunde shots vi overhovedet har prøvet at lave.

Den venstre gule er:

  • Ingefær, en god knold
  • Gurkemeje, en lille knold
  • Citron, med skal
  • En smule sukker for at søde det lidt op
  • To kopper vand

Den højre mere orange er

  • Gurkemeje, en lille knold
  • Citron, stort set uden skal
  • Appelsin, stort set uden skal
  • En smule sukker for at søde det lidt op
  • Halv-anden kop vand

Den med ingefær er blevet ret stærk og syrlig, men god, den anden er en ret dominerende orange-frugt smag og lettere at drikke. Tanken er dog at de skal drikkes som shots, så at man kan drikke store mængder er ikke så essentielt.

I elsker underlige og indimellem sex-objekt-fokuserende* japanske reklamer, right? https://animeguiden.dk/2016/04/14/uniqlo-bh-reklamer-vis-os-dine-bryster/ * Det er i hvert fald hvad mange vil opfatte temaet i den her serie som.

Leave a Reply