Frustreret Miku

Nogen gange er det frustrerende at være tidlig udvikler

Jeg sidder og kæmper med at få et projekt jeg gerne vil bruge til min undervisning i Unity men har nu igennem flere dage løbet panden mod en mur uden at jeg kender nogen jeg kan spørge (jeg kender flere med Unity erfaring men ikke med VR udviklings erfaring).

Jamen, der er jo tonsvis af guides og tutorials på Nettet til Unity? Ja, det er korrekt, men ingen adresserer lige netop det problem jeg har – og en stor del af dem virker ikke mere efter Unity 5.6 kom og gjorde en række plugins til VR ubrugelige.

Nå, brok nok, det er normalt at man støder på ting man ikke kan løse som udvikler, men det er enormt frustrerende at gøre det når man ikke har et netværk man kan trække på. Jeg kan selvfølgelig spørge i diverse online fora, men jeg har bemærket at der inden for VR faktisk er en ret lav svar grad (givetvis fordi mediet i sin nuværende form er relativt nyt) så jeg har ikke det store håb. Nå, må se om jeg kan løse det i morgen, nu skal jeg fokusere på aftenens undervisning i ganske almindelig C# og programmerings teori.

Leave a Reply