Maj måneds manga indkøb

Maj måneds manga indkøb

Så kom vi endelig forbi Gandalph igen, og der lå også lidt ting fra Amazon og ventede på os så jeg tog det med. Nu er der ikke “huller” i nogen serier jeg aktivt samler på.

Jeg er især glad for at jeg fik fat i ,Fudanjuku Story den har jeg ledt efter i nogen tid, men måtte vente på de fik den hjem. Som alt andet Arina Tanemura har den tydeligvis solgt godt, således bemærkede jeg at Shinshi Doumei Cross også er kommet i en ny udgave med andre covers osv. dernede nu – men indholdet var det samme som den jeg har, så jeg holder mig i skindet ligesom jeg gjorde med genudgivelsen af Kamikaze Kaitou Jeanne, der ellers er en af mine yndlings serier.

Det jeg denne måned fik fat i er:

  • Blue Exorcist #17 [tysk]
  • Fairy Tail #47-50 [tysk]
  • Die Fudanjuku Story [tysk]
  • Die Monster Mädchen #6, 9-10 (Monster Musume) [tysk]
  • My Love Story (Oremonogatari) #2-4 [tysk]
  • Nisekoi #15-18 [tysk]
  • Pandora in the Crimson Shell Ghost Urn #4 [engelsk]
  • Spice & Wolf #13 [tysk]

Men den blanding viser at der virkelig er en god spændvidde i min smag (og manga generelt).

Leave a Reply