Endelig fået optimeret en side grundigt

Jeg har i mange, mange år haft ydelse som en af mine kæpheste når jeg lavede hjemmesider, hvilket jo sjovt nok er et punkt af professionel interesse for mig i forhold til min sidste bachelor.

AnimeGuiden har selvfølgelig været en af mine test projekter, men det var svært fordi jeg samtidig var låst af at der var enorme mængder indhold (nærmer mig 12.000 indlæg) og en stor læserskare, så jeg kunne ikke skifte design hele tiden (da det jo let ville skræmme folk væk).
Jeg endte med at bide i det sure æble og få et nyt design, og sammen med andre optimeringer har jeg nu fået en meget grafisk intensiv side der stadig er ekstremt hurtig og meget tæt på toppen i PageSpeed.
Jeg er lidt stolt af at jeg kunne få den tunge side så godt optimeret.

Leave a Reply