Manga køb april 2019

Manga køb april 2019

Vi tog en halv-spontan tur til grænsen for at købe lidt ind, herunder catche lidt op på nogle af de mangaer vi samler på. Det blev så også til at starte lidt nyt, omend ikke så nyt da jeg må indrømme at have læst noget af det på scan sider – men så gør jeg det også lovligt og støtter skaberne nu jeg kan købe dem!

  • Blue Exorcist #21 (og hermed up to date)
  • Cells at Work #1 (ny serie, men den skulle købes)
  • Fairy Tail #61-63 (og hermed færdig, det var noget af en lang rejse)
  • Gleipnir #1-5 (tjekkede scans da jeg så den kom som anime så den skulle købes for at min læsning kan støtte skaberen)
  • Monster Mädchen #14 (og hermed alt der udkom indtil skaberen gik på pause pga. psyken)
  • KAZÉ Manga Notizbuch April 19 – September 2019 (minder meget i stilen om de japanske magasiner med formatet og med enkelt kapitler af serier, men reelt en sampler af forlagets titler)

Det hele selvfølgelig på tysk pga. pris og kvalitet af oversættelserne. Samlet kostede stakken mit cirka 600kr, det kan de engelske desværre ikke følge med – og deres oversættelser er ikke bedre oveni så der er ingen argumenter ud over titler der ikke er på tysk (som til gengæld har især en del shoujo der ikke er ude på engelsk).

Leave a Reply