Tur til Enebærodde januar 2021

Tur til Enebærodde januar 2021 med 360 kamera

I lørdags tog vi en tur til Enebærodde og gik hele odden rundt. Det blev et sted over 12km samlet og var en noget kold tur.

Under turen tog jeg lidt billeder med det Ricoh Theta S 360 grader kamera jeg har haft liggende fra arbejdet i årevis. Jeg skal (forhåbentlig) snart have et forløb hvor de skal arbejde med 360 og VR, og der kunne jeg godt bruge nogle billeder til illustration af udfodringer i mediet. Og fingrene under der holder det stavformede kamera er et netop en af dem, de er svære at undgå uden at skulle have trefod eller lignende stativ – som så både vil tage tid og plads at sætte op og alligevel kunne ses, det er jo udfordringen ved 360. Til gengæld giver de i deres natur en mere dækkende oplevelse end “flade” billeder.

Jeg skal helt klar også have arbejdet mere med at kunne vise 360 medier i web øjemed, men dette er en start og viser en kold men dejlig gåtur.

Og så lige nogle flade billeder også taget med min iPhone XS Max:

Leave a Reply