Manga købt i første del af 2023

Manga købt i første del af 2023

Blog indlægget her er også blevet postet på AnimeGuiden.dk, da det virker passende der.

Det er efterhånden nogen tid siden at jeg skrev om mine køb af manga, næsten et år, så efter en snak på Discord om at jeg i dag får læst mere manga end set anime (for jeg har læst størstedelen af det købte) tænkte jeg at det var en god tid til at få postet hvad jeg har købt siden sidst.

Siden sidst jeg postede her i september 2022 har jeg således købt:

 • Bakemonogatari #15-18 (engelsk, fysisk)
 • Chainsaw Man #3-11 (engelsk, fysisk)
 • Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro #12-14 (engelsk, fysisk)
 • Girl’s Last Tour #1-6 (komplet, engelsk, iBooks)
 • Gleipnir #10-11 (tysk, fysisk)
 • The Great Jahy Will Not Be Defeated #3-5 (engelsk, fysisk)
 • Horimiya #1-5 (engelsk, iBooks)
 • K-On! #1-4 (komplet, engelsk, iBooks)
 • K-On! College (komplet, engelsk, iBooks)
 • K-On! Highschool (komplet, engelsk, iBooks)
 • K-On! Shuffle #1 (engelsk, iBooks)
 • Kaiju Girls Caramelise #6 (engelsk, iBooks)
 • Kakuriyo #8 (engelsk, fysisk)
 • KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! #13-15 (engelsk, iBooks)
 • Laid-back Camp #1-13 (engelsk, iBooks)
 • Laid-back Camp #13 (tysk, fysisk)
 • The Maid I Hired Recently Is Mysterious #4-5 (engelsk, iBooks)
 • Miss Kobayashi’s Dragon Maid #1 (fransk, iBooks)
 • My Brain is Different (komplet, engelsk, fysisk)
 • My Hero Academia #5-8 (dansk, fysisk)
 • Overlord #15-17 (engelsk, fysisk)
 • Pandora in the Crimson Shell Ghost Urn #16 (engelsk, fysisk)
 • Puella Magi Homura★Tamura: Parallel Worlds Do Not Remain Parallel Forever #1-3 (komplet, engelsk, iBooks)
 • Saga of Tanya the Evil #1-3 (engelsk, iBooks)
 • Sekirei #1 (engelsk, iBooks)
 • That Wolf-Boy Is Mine! #1-2 (komplet, engelsk, fysisk)
 • To Save the World, Can You Wake Up the Morning After with a Demi-Human? #5 (engelsk, iBooks)
 • Uzaki-chan Wants to Hang Out! #8-9 (engelsk, fysisk)

Samlet er det 82 bøger: 4 på dansk, 74 på engelsk, 3 på tysk og 1 på fransk. 36 fysisk og 46 digitalt gennem iBooks. Det føles ikke som så meget enkeltvis, jeg følte at jeg ikke købte så meget mere, men det gør jeg i højeste grad tydeligvis.

Hvis jeg vil købe en manga hurtigt og kun ikke nødvendigvis vil genlæse den ofte er jeg som I kan se stadig meget glad for iBooks, da det er lettere og billigere at købe ved siden af i forhold til at skulle forbi butikkerne.

One thought on “Manga købt i første del af 2023”

Leave a Reply