elauridsen

Trollbloods - Mountain King

Min kones Trollbloods – Mountain King [Hordes]

Der var en maleudfordring om at male en stor figur på PowerFist forummet for figurkrigsspillere hvor jeg er rimeligt aktiv, og min kone Britta synes det var en god måde at få taget os sammen til at få malet vores gargantuans/colossals til Hordes/Warmachine.

Vi lægger ud med hendes gargantuan, Trollbloods Mountain King.

Jeg kan virkelig godt lide huden og klipperne på ham men jeg ville nok selv have gjort kæderne og metallet langt mere beskidt og rustent, men hun siger at han er så stort et våben at de nok vil passe ekstra godt på hans “udstyr”. Der er også en masse små detaljer som ædelstenene blandt klipperne på hans ryg, han må åbenbart komme fra et rigt bjerg, og de forskellige farver læder i hans lændeklæde der fanger min opmærksomhed.

Hvad beskidt angår er min i den modsatte boldgade, den kommer op om lidt.

Kommentarer

Leave a Reply