elauridsen

Warhammer: Chaos - Scylla Anfingrinn

Chaos – Scylla Anfingrinn [Warhammer: Fantasy Battle]

Jeg har også fået givet min gamle Scylla Anfingrinn mat lak og sort base, men som sædvanlig har jeg ikke rettet på selve malingen. Da han var en champion af Khorne, der jo er glade for rustning, lavede jeg hans pigge og hale-spids som om de var hans rustning der muterede til være en del af ham. Figuren er malet før jeg blev virkeligt dus med washes endsige highlights, så figuren kunne være meget bedre på de områder. Billedet fremhæver også at hans højre forben har en anden rød tone end resten, men om det var meningen for at vise hans muteren eller et uheld kan jeg ikke huske…

Han er meget mindre end den moderne Scylla (eller spawn for den sags skyld) figur, men jeg vil mene at han med lidt god vilje stadig kan bruges som spawn i både Warhammer Fantasy Battle og 40.000

Kommentarer

Skriv et svar