elauridsen

Malifaux: Neverborn - Teddy (Miss Ery)

Neverborn – Teddy (Miss Ery) [Malifaux]

En på den danske FaceBook side for Malifaux spillere havde nævnt at der manglede dele i hans GenCon figurer, så jeg er gået i gang med at få mine samlet stille og roligt for at sikre mig at jeg har alle dele (har jeg indtil videre). Den første var den gratis Teddy man fik med, Miss Ery, og jeg blev så grebet at jeg gik i gang med at male den med det samme, så fed var figuren.

Jeg er rigtig godt tilfreds med den, mit valg af farver og kvaliteten af malearbejdet passer godt til figuren og gør den ære føler jeg. Jeg fulgte farverne på stat-billedet rimeligt tæt, men gjorde den en smule mere senneps-gul end brun (Balor Brown), og de andre farver fulgte så og blev en lidt mere lys “fesen” grøn (Nurgling Green) til nogle lapper, en lyserød til andre lapper (Kislev Flesh) og en lys ben-farve (Screaming Skull) til syningerne og fyld der stikker ud. Det hele fik så en gang grøn-brun wash (Athonian Camo-shade) og til sidst en gang grøn glaze (Waywatcher Green) for at få det grønlige skær som den har på tegningen. Øjnene blev simpelt røde (Mephiston Red) med en hvid lys-plet (Ceramite White) for at fuldende det ondsindede look sammen med det spidse metal klør (Leadbelcher).
Basen er simpel modeller-masse presset med streger så det ligner brosten malet mørkegrå (Eshin Grey) med brun wash (Agrax Earthshade), highlightet med lys grå (Dawnstone)  og så en brun wash mere.

Figuren cementerer dog min kones manglende interesse i Malifaux da hun godt nok synes den er flot malet men møg skræmmende.

Kommentarer

Leave a Reply