elauridsen

Ifinity: Aleph - Spotbot

Aleph – Spotbot [Ifinity]

En af Infinity figurerne der gjorde at jeg valgte Aleph som min (første) faktion var faktisk den lille spotbot, der ligner en kanin. Jeg ved det ikke er en betydningsfuld rolle eller noget, men den er så simpel og sød at jeg ikke kunne stå for den.

Den er ekstremt simpel så ikke megen maleteknik i den, men jeg har holdt den rene hvide baggrund med blå-grønne skygger for at få den til at se elektronisk ud. De blev måske lidt tungere omkring sprækken på maven end jeg havde håbet, men inden jeg malede den op med en kraftigere wash var det svært at se med den rene hvide krop. Nu er den defineret noget mere, men det er ret svært at holde en hvid krop med farvede skygger og undgå at de hvide tager for meget tone andre steder, så den måde er det her farveskema en god øvelse for mig.
Basen er guld-sand og blå-klare krystaller ligesom de andre Aleph, og jeg er godt tilfreds med den måde jeg har fået lagt dem omkring robotten på så det ligner den hopper op og kigger, hvilket passer godt til en spotbot.

Kommentarer

Leave a Reply