elauridsen

Farrow

Hvad jeg maler for tiden

Jeg er gået i stå med min Cerastus Knight Archeron, der har en del flere detaljer der ikke var malede end jeg umiddelbart troede da jeg købte den. Ikke at det gør mig noget, det lader mig sætte mit eget præg på den, men når den er samlet er mange områder bare svære at komme til. Jeg vil dog gerne have den færdig, for den er virkelig sej, jeg skal bare samtidig tage mig sammen til det.

Jeg har også fået købt et Citadel Realm of Battle Gameboard brugt, og det var rimeligt malet fra starten men jeg skal have malet skelet-dele op i ben-farve og føjet nogle skygger til bakkerne. Jeg skal også gøre op med mig selv hvad jeg vil gøre med sprækkerne i jorden, der er fyldt med skelethoveder, hvilket passer fint til ‘hammer æstetikken men ikke så meget andre spil som jo i dag er hvad jeg mest gør i. Jeg overvejer at fylde dem over med græs af forskellig højde, men vi får se. Det er også lidt et “tage sig sammen” projekt, men rart endeligt at have nok plader at spille på – så kan jeg gøre de to min kone og jeg har bygget på i flere år 100% færdige uden stress.

Jeg er til gengæld blevet ramt af svineinfluenza og er ved at male en smule farrow op. Det er i hvert fald den eneste forklaring jeg har på at jeg pludselig fik en enorm trang til at male humanoide grise.

Sidst, men absolut ikke mindst, er jeg også stille og roligt ved at “male mig igennem” min Skorne Mammoth. Jeg elsker Skornes elefant-dyr, og den gigantiske Mammoth er også virkeligt sej, men siden der er så mange områder der skal males er den også lidt i “tage tilløb” kategorien.

Nu jeg har lagt offentligt hvad jeg arbejder på er jeg dog nødt til at holde mig til ilden – det er i hvert fald håbet, jeg jeg vil snart gerne have mere færdigt.

Kommentarer

Leave a Reply