elauridsen

Necromancer [Warhammer: Age of Sigmar]

Necromancer [Warhammer: Age of Sigmar]

Med al den snak om udøde til Age of Sigmar for tiden fik jeg malet en necromancer jeg havde liggende. Det er også sådan en praktisk person når det kommer til rollespil, de kan altid bruges som modstandere og skumle NPCer.

Jeg valgte at følge samme skema som den Nagash jeg er ved at male, dyb lilla til tøj for et regalt udseende (for sådan ser de jo sig selv) og så en mørk metal krave for at beskytte hovedet, deres vigtigste redskab.

Jeg overvejede om jeg skulle give hans hud en normal brun wash for skygger, men jeg besluttede mig for at fortsætte med den lille fra kutten for et mere dystert look. Det ser måske ikke så godt ud blæst op i stor på en skærm, men når man holder figuren i hånden fungerer det ret godt.

Kommentarer

Skriv et svar