elauridsen

Mumier, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Mumier, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Så fik jeg malet de første spillere til mit udøde Blood Bowl hold, og jeg lægger tungt ud med de to mumier.

Jeg har brugt de “ny” contrast malinger, rød og lilla, med stor glæde da det gav et rigtigt godt spil uden at bruge megen tid på shading. Den lilla blev noget mørk med den ben-farvede base farve, men det gør ikke noget og giver god stemning.

  1. King Pra-en-amen III “King Tut-tut”, mummy (med hjelm)
    Han fik øgenavnet Tut-tut grundet at han oprindeligt var udstillet på et tredjerangs museum, der havde givet hans sarkofag det navn. Hans frustration over navnet var tydelig, da han blev bevidst, men han han tog det til sig sammen med vrikkende fingerbevægelse, der viser at han ser modspilleren som en barn der har gjort noget forkert.
  2. Prince Bekenamen IV, mummy (uden hjelm)
    Han blev begravet levende for flere 1000 år siden som en bedrager, da han ikke kunne huske de adelige ritualer i en grad der beviste at han virkelig var prinsen. Sandheden var dog at han blot var lidt for glad for vin, og dette faktum lod intrigerne ved hoffet gøre det af med ham i et bedugget øjeblik. Genoplivet efter flere 1000 år til at blive sober har han fundet et nyt formål med livet nu han ikke kan blive fuld – sportens rus fås hans forrådnede synopser til klikke i en grad der nærmer sig en dårlig vin (eller som han husker vinen i hvert fald).
    Han har et særligt nært forhold til nytilkommeren Kraft, der minder ham om lugten i oldtidens vinstuer.

Kommentarer

Skriv et svar