elauridsen

Ghoul, Zombie og Skeletter, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Ghoul, Zombie og Skeletter, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Så er fire mere af undead holdet klar, så er der kun fire tilbage.

Jeg valgte at male ghoulen og zombien med contrast malinger for at afprøve dem mere, de blev ikke helt perfekte, men på den anden side passer det meget godt at deres hud er noget patchy.
Jeg valgte at give ghoulen en grøn hud, da GW selv malede den kraftigt lys grøn i det oprindelige udøde hold til Blood Bowl, omend den blev noget mørkere her men det passer egentlig udmærket til det generelt mere mørke og moody hold.
Zombien blev blålig frem for lys hud som en slags homage til Zombieland Saga anime serien.

7. Kuno Ehrler, zombie.
Endnu et medlem af det fatale Barrichmere Burgomeisters hold, Ottos trofaste skriver, fulgte ham i udøden – omend med mindre bevidst entusiasme.

5. Oswald Ruhl, ghoul.
En bonde, der boede på en går uden for Barrichmere, havde en streng vinter hvor de var sneet inde og til sidst havde spist alt kvæg. Efter en uge med sult begyndte hans vrisne men yderst tykke kone at se mere og mere appetitlig ud..
Hans tendenser blev opdaget ved vinterens afslutning, da han blev taget i en nærliggende gård, ikke i hønsehuset med karlekammeret hvor han var i gang med at mæske sig i en af stuepigerne og den karl hun åbenbart havde et forhold til. Dette skabte en mindre skandale, omend det er svært at sige om det var kannibalen eller forholdet uden for ægteskab der fyldte mest.
Oswald blev smidt i fængsel og dømt til henrettelse for hans vederstyggelige gerninger (mod parret, hans kone var der alligevel ingen andre der kunne lide eller savnede), men en sponsoraftale mellem sheriffen og sportsholdet sikrede ham en udvej.

13. Sieghard Wöhler, skeleton.
Sieghard Wöhler er holdets yngste skelet, da han reelt er under to generationer gammel. Han faldt dog i et bad svovlsyre, der var tiltænkt at være en del af en produktion af krudt der skulle placere byen på landkortet som konkurrent til Nulns våbenfabrikker. Det eneste dette produktionsfremstød dog opnåede var dette dødsfald, der efterlod en renset skelet klar til boldbanen.

14. Korbinian Bain, skeleton.
Korbinian er holdet mysterie, da dele af hans knoglestruktur minder om dele af kropsbygningen set i flere af byens familier – men ikke samlet i én familie. Han kan dog ikke være samlet af flere skelletter, i hvert fald ikke hvis man skal tro på holdets træner, der slår det hen som at han må have været en ukendt tilflytter der åbenlyst kom omkring da han var i live.

Kommentarer

Skriv et svar