Malifaux - Terror Tots

Terror Tots [Malifaux]

Så blev mine første Malifaux figurer malet færdige, de tre Terror Tots fra Lillith plastik start-pakken. Der er noget gotisk dystert over universet der tiltaler mig, og især Neverborn og Resurrectionists fanger denne tone, men jeg kunne ikke stå for at en af lederne hed Lillith så det blev hendes gruppe som den første.

Jeg begyndte med Ulthuan Gray og så lilla ink, langt mere ink end oprindeligt planlagt da jeg havde et lille uheld, men jeg synes stadig de er blevet ok. Jeg er til gengæld rigtig godt tilfreds med baserne, der er et forsøg på at vise det klassisk urbane i byen Malifaux og det fremmed-artede gennem de underlige farver sand. Stenene var langt simplere at lave en jeg havde forventet, idet de bare er green stuff presset flad med linjer skåret i og så malet grå med brun ink over til at ligne jord i sprækkerne. Det gule og orange “sand” er deko-materiale fra Ikea, det samme gælder glas-splitterne der ligner krystaller, utroligt så fedt materiale man kan få for næsten ingen penge i “andre” butikker hvis man bare holder øjnene åbne.

One thought on “Terror Tots [Malifaux]”

Leave a Reply