WarMachine - Karchev the Terrible

Karchev the Terrible [WarMachine]

Så fik jeg endelig malet Karchev the Terrible færdig, jeg har haft ham liggende omkring siden han udkom sammen med Apotheosis for mange år siden.

Jeg er ganske godt tilfreds med ham, hans ansigt er blevet ganske fint og han rammer den let slidte, sodede og mere “realistiske” stil jeg gerne vil have til mine Warmachine figurer – jeg synes at Privateer Press og de fleste andres figurer er for rene og pæne af dampmaskiner at være. Jeg er også rigtig godt tilfreds med farveskemaet, det er lavet til at passe med det skema mine Kodiaks har idet min oprindelige plan var bl.a. to af dem og en berserker sammen med Karchev som så trækker dem fremad.

Da skørtet dækker for dele af hans “bagside” har jeg taget billederne i to omgange, med og uden skørt.

Karchev uden “skørt”

Karchev med “skørt”

Leave a Reply