Warhammer: Chaos - Sorcerer on Disc of Tzeentch

Chaos – Sorcerer on Disc of Tzeentch [Warhammer: Fantasy Battle]

Denne chaos sorcerer på en Disc of Tzeentch er så gammel at han er fra før der var separate hærliste for de forskellige chaos tilbedere i Warhammer Fantasy Battles men kun én Armies: Chaos boks (der var en bog og en masse pap-kort), hvor der så var regler for hære der blandede chaos warriors med beastmen og dæmoner. Jeg savner lidt dette aspekt omend delene er blevet noget mere uddybede i dag.

Dengang var discs of Tzeentch ret sjove da de mere lignede flyvende tæpper end levende væsner – skønt deres lore mindede en del om den nuværende hvor de beskrives som predators i Warp/Realm of Chaos.

En skam at figurens oprindelige lak begyndte at blive en smule gul (se  hans kølle og ansigt), men jeg havde ikke mod på at strippe ham helt så han fik kun en gang mat lak og sort basekant. Den lyse grå-blå “flyve-pind” skyldes at den er knækket flere gange og jeg ikke kunne få den boret ordentligt ud og erstattet med en ny, så den blev malet en neutral “himmel” farve.

Leave a Reply