elauridsen

Warmachine: Convergence of Cyriss - Transverse Enumerator

Convergence of Cyriss – Transverse Enumerator [Warmachine]

Så fik jeg malet den sidste  Convergence of Cyriss figur jeg har, Transverse Enumerator, færdig. Det er dog ikke så svært at få det hele malet da jeg kun har otte figurer i faktionen indtil videre.

Privateer Press har malet deres egen med gyldne kanter på al rustningen, men jeg forestiller mig Cyriss lidt mere praktisk (og er stadig ikke gode venner med guldmaling der sjældent vil dække ordentligt selv efter flere lag uanset mærke) så han/hun (en sjæl i en rustning har vel ikke et køn) fik ren metal og så nogle få guld ting som pynt. Kappens highlights blev nok lige lovligt grove, omend en blå glaze hjalp lidt og kameraet gør dem mere markante end de er når man står med figuren i fingrene.

Kommentarer

Leave a Reply