Warmachine: Cryx - Pistolwraith

Cryx – Pistolwraith [Warmachine]

Nu jeg havde fundet ud af at få lavet en god “grøn glød” effekt på Ergregore fik jeg blod på tanden med at få malet ting der havde et dystert grønt løs, og hvad var bedre end den spøgelsesagtige Pistolwraith?

Jeg er godt tilfreds med den spøgelses-agtige grønne glød jeg har fået på hans hovede, men jeg gav også hans kappe et skud grøn glaze for at det skulle ligne at hele væsnet gløder med dyster energi.

0 thoughts on “Cryx – Pistolwraith [Warmachine]”

  1. Tips til hvordan jeg vil kunne løse/omgå problemet modtages meget gerne. Det er kun boksen med menuer i venstre side der ikke fungerer, andre elementer, der også bruger position:fixed, virker perfekt så er lidt undrende over fejlen.
    Det ville selvfølgelig være muligt at lave temaet browser-aware og så bruge forskellige kode til IOS/Android browsere og desktop, men det virker som en kikset omgang af problemet istedet for en løsning.

  2. Indtil videre har jeg taget det (måske lidt grove) skridt simpelthen at indstille et andet tema for iOS enheder, skal lige have tjekket med Android ved lejlighed.

    1. Hvordan, kan du tage et screenshot? Ser korrekt ud i FF14, Chromium browsere, Safari og IE. Har fået gjort så der er et andet tema på iOS og Android da de ikke følger samme CSS rendering som browsere på desktops.

Leave a Reply