Warmachine: Mercenaries - Reinholdt

Mercenaries – Reinholdt [Warmachine]

Egentlig købte jeg Reinholdt, Gobber Speculator soloen fordi den var ekstremt billig og man altid kan bruge en gobber figur til en NPC i vores rollespil i Iron Kingdoms, men jeg endte med at bruge ham i en enkelt kamp hvor han intet gjorde så det var ikke fordi jeg følte en trang til at få ham malet hurtigt eller godt. Da han var en enkelt figur stod han dog alene blandt de andre på malebordet (note: han var heldig at nå bordet, det er der stadig nogle dusin andre figurer der venter på) og fik en farve sporadisk i nogle uger. Så besluttede jeg at jeg ville have ham helt færdig, og resultatet blev den nok bedst malede figur jeg har præsteret hidtil:

Der er flere lag farver i huden, flere washes for at give dybde og highlights på stort set alle kanter. Jeg for en gang skyld tilfreds med en figur jeg har malet, denne gang føler jeg at jeg rent faktisk har lavet en figur i høj kvalitet der ikke er langt under dem man ser i bøgerne og bladene. Måske burde jeg have taget lidt flere billeder fra andre vinkler så man også kan se at det lommeur han står med selvfølgelig har urskive med visere og at linserne i kikkerten er flere nuancer af blå henover deres kurver (inklusiv lyse “lensflares” selvfølgelig), men på den anden side var jeg her til aften for træt til at lave den store foto setup – omend billederne faktisk er blevet ret hæderlige for en mobil vil jeg sige.

Leave a Reply