Malifaux: Resurrectionsts – Miss Pack (Nurse)

Resurrectionsts – Miss Pack (Nurse) [Malifaux]

Så fik jeg den første figur jeg fik sammen med Dead Lady Justice boksen (ældre GenCon exclusive som jeg købte “brugt”), den bonus figur man fik i form af nurse Miss Pack.

Jeg forsøgte at få hende til at se både attraktiv og levende ud men stadig ligne hun var lavet af andre kroppe sådan som McMourning jo gør for at holde dem evigt unge. Det kraftige lys gør dog at der er noget lilla genskin på hendes ben der er kraftigere end man ser med det blotte øje, hvilket ikke er meningen – det skulle se sundt men svagt blodsprængt ud med en smule lever-pletter (derfor de mere og mindre brune nuancer af huden). Jeg er dog godt tilfreds med at jeg både fik givet hende pupiller og negle-lak, jeg bliver bedre og bedre til det med præcision.

Leave a Reply