Warmachine: Convergence of Cyriss - Algorithmic Dispersion Optifex

Convergence of Cyriss – Algorithmic Dispersion Optifex [Warmachine]

Jeg har fået malet 2/3 af mine Cyriss figurer og dermed er det den hær jeg er længst med. 9 ud af 14 figurer er selvfølgelig også stadig overskueligt (noget mere end de 16/43, 37%, Khador som jeg har), men mangler så godt nok også bl.a. colossalen.

Jeg er udmærket tilfreds med figuren, omend jeg stadig ikke har fundet en måde at få de lysende coils helt gode på. Figuren var virkeligt træls at male på grund af ledningerne på ryggen der snoede sig sammen, men alt i alt er den blevet acceptabel. Jeg overvejede om jeg skulle give den en gang sølv highlight for at lysne metallet, men endte med at lade være da jeg var mange for at det ville ødelægge det mekaniske i det stål-agitige skær som det nuværende metal og dets skygger har – længe leve Nuln Oil, den gør det så meget lettere at lave godt metal.

Leave a Reply