Warmachine: Convergence of Cyriss – Elimination Servitors

Convergence of Cyriss – Elimination Servitors [Warmachine]

Så fik jeg alle tre Elimination Servitors færdige, og jeg vil mene at jeg fik repareret deres flyve-baser fint. Der blev på BattleGroup foreslået at jeg malte ledningerne gule istedet for rød og grøn for mere kontrast, men jeg besluttede mig for at beholde det på disse tre.

Jeg har også fået malet “kroppen” på en mercenary jack færdig, men jeg manglede våbnene der ikke er sat på da de holdes af magneter så man kan skifte mellem alle tre konfigurationer. Når de er færdige kommer der selvfølgelig billeder op af den.

One thought on “Convergence of Cyriss – Elimination Servitors [Warmachine]”

  1. Nu jeg ser billedet på skærmen kan jeg se at guldet går en smule over hvor der skal være metal :-/ Oh well, man bemærker det ikke når man står med dem i hånden medmindre man kigger virkeligt grundigt efter i rigtig godt lys.

Leave a Reply