Warmachine: Mercenaries - Fiona the Black

Mercenaries – Fiona the Black [Warmachine]

Jeg synes at PPs officielle farveskema for Fiona var for tæt på deres Cryx skema, som jeg selv bruger, og mørke lilla toner bliver ikke brugt til andet og passer efter min mening perfekt til Thamar så jeg besluttede mig for at bruge dette som skema til hende.

Kameraet er desværre ret ubarmhjertigt overfor den måde skyggerne falder på hendes ansigt på, jeg kunne simpelt hen ikke få en lys-sætning der fungerede ordentligt uanset hvordan jeg drejede svanehals-lampen. Billedet er også blevet for mørkt generelt, men lyssætningen ville som sagt bare ikke fange hende godt og til sidst kom jeg frem til at det vel egentlig passer meget godt at hun holder sig i skyggerne.

Jeg har med vilje forsøgt at holde hendes ansigt meget blegt med svagt sorte skygger omkring øjnene da det passer godt med døds-kult temaet.
Man kan desværre ikke se at hendes øjne også har pupiller, men i det mindste kan man se de dybe skygger jeg har givet alt for at få hende til at se mere dyster ud fint.

Leave a Reply