elauridsen

Warhammer 40.000: Orks - Boyz

Orks – Boyz [Warhammer 40.000]

Enten er nogle teenagere stukket af fra et af de større hab-units og render rundt i vildnisset og skaber sig eller også har en af planeterne i sektoren et problem med en ork infestation…

Jeg har haft nogle 40k ork boyz stående på malebordet i et halvt års tid, men siden jeg mere eller mindre opgav 40k netop omkring udgivelsen af det ny ork codex har jeg ikke kunnet få dem færdige. Det har jeg nu, og jeg er ganske godt tilfreds med dem. Det at jeg kan lave underlige baser fordi det er jo er alien verdener har dog en stor tiltrækning, og jeg er virkelig glad for hvordan de endte på orkerne her.

Jeg kunne have highlightet de overdrevne muskler og skabt et større spil på den blå side, men på den anden side forestiller jeg mig at deathskullsne bare dypper en arm i maling inden kampen så der vil ikke være det store shading på den del. På den anden side ville jeg gerne have dem færdige på en hæderlig måde, og det fik jeg så det var det for nu – men jeg har en god stak orker mere fra den gamle grund boks så mon ikke de får selskab på et tidspunkt.

Kommentarer

Leave a Reply