Warmachine: Retribution of Scyrah - Elara, Tyro of the Third Chamber limited edition

Retribution of Scyrah – Elara, Tyro of the Third Chamber limited edition [Warmachine]

Jeg må indrømme at en af grundene til at jeg støttede Warmachine: Tactics kick-starteren var de limited edition figurer man fik dermed, figurer man ikke kunne få på anden måde. Jeg har nu fået malet den første af dem færdig, Elara – Tyro of the Third Chamber fra Retribution of Scyrah, der tilfældigvis også er den første fra elver-faktionen jeg maler – og den eneste jeg ejer, så hermed er den hær 100% for mig allerede.

Jeg malede hendes rustning ren hvid (Ceramite White) og meget lys grå (Ulthuan Grey) og så lys sølv til hendes våben (Runefang Steel), men hun var meget lys og der manglede noget. Hendes lyse hud (Pallid Wych Flesh) fik en god kontrast i det mørkere blå-grønne hår (Sotek Green), men det var ikke nok til hele figuren. Jeg faldt heldigvis over Coelia Greenshade, der var lige den rigtige tyrkis tone, men som ofte var der rigtig svært at få shade/ink til at opføre sig helt som ønsket. Den blev noget kraftigere og mere “klattet” end jeg havde håbet på og jeg kunne ikke redde det helt, men figuren fik et unikt udseende i forhold til de andre hære så det er et skema jeg nok vil arbejde videre på hvis jeg engang vil gøre mere ved den faktion. Hun er i hvert fald fin nok til at jeg siger stop og ikke overvejer at strippe hende – omend det at strippe elvere giver associationer til en klassiker.

Leave a Reply