Malifaux: Dead Justice

Dead Justice [Malifaux]

Så fik jeg endelig malet det første reelle medlem af mit Dead Justice sættet, et Nightmare edition crew af Lady Justice og hendes støtter som hvis hun var død under en af de afgørende scener i historien af 1.5 edition og derefter “genopstanden” som udød. Oprindeligt i 1.5 kunne crewet spilles som enten guild eller resurrectionists, men i 2.0 er der ingen reelle regler for dem som udøde så regner det bare som et “normalt” guild crew.

Jeg gik efter de farver illustrationen på Dead Lady Justices stat-kort har, hvilket er en blanding af hendes klassiske guild farver med en smule grønlige toner for at bringe hende mere over i den anden faktions farver.

Jeg er ret god tilfreds med resultatet, især den blege, døde hud. Jeg var noget skeptisk over hendes meget røde hår, som er en typisk Wyrd ting virker det til (tre af lederne i Malifaux har urealistisk rødt hår (Justice, Pandora, Lillith)), og i første omgang havde jeg gjort hende blond. Så kom jeg i tanke om min ret ny orange-røde fare, og med en brun ink til at definere det blev håret heldigvis ret fint trods alt.

Leave a Reply