Hordes: Skorne - Kovaas

Skorne – Kovaas [Hordes]

Jeg fik Supreme Aptimus Zaal og hans Kovaas med i den store Skorne pakke, hvilket passede mig ret godt da det netop var en af de warlocks jeg har haft kig på hvis jeg skulle igang med Skorne fordi hans lore er ret sej – at selv Skorne anser ham for vanvittig og ond siger en del.

Jeg har ikke gjort så meget ved Supreme Aptimus Zaals Kovaas, da det at den oprindeligt var malet mere som sten og ikke så meget guld som i Privateer Press’ skema passede mig godt, men den har fået en god gang edge highlights på både det grønne og stenene. Jeg overvejede noget om jeg skulle få den grønne til at “lyse” mere som på PPs eksempel, men jeg endte med at highlighte med en kold lysere grøn istedet for en gullig varm som de gør for at øge det mørke og dystre ved den men stadig gøre spøgelses-delen mere levende.

Leave a Reply