Hordes: Skorne - Ancestral Guardian

Skorne – Ancestral Guardian [Hordes]

Zaal er glad for Ancestral Guardians, da det er fra deres knuste hellige sten at han rejser Kovaas ånderne. Derfor var der en af dem med i “pakken”, men jeg overvejer helt klart at anskaffe mig mindst en mere. Både fordi de er gode sammen med den ‘lock men også fordi de er ret sjove at male. Af den grund overvejer jeg også at skaffe mig en enhed Immortals af samme grund, men nu skal jeg lige have alt mit andet Skorne klar først.

Da jeg overtog den var der intet guld på figuren, den var ren sort med en smule sølv highlights. Jeg har bibeholdt dem, men givet kraftigere grå kanter så det sølv-agtige mere virker som en slags marmor effekt.
Jeg synes at guldet har gjort meget for helheden af figuren. Den ligner måske lidt mindre en statue, men til gengæld understreger guldet det ophøjede ved den.

Leave a Reply