elauridsen

Hordes: Skorne - Cyclops Shaman

Skorne – Cyclops Shaman [Hordes]

Cycloperne er en af de mange racer Skorne har underkastet, men de bibeholder deres shamaner på grund af anvendeligheden af deres mystiske evner i kamp.

Den tidligere ejer havde modificeret hovedet på helebarden til at at være et ulve-hovede istedet, og den charme var da værd at bibeholde da en shaman med en stav med dyrehovede passer ret godt.

Malemæssigt er det igen primært et shine-up arbejde, omend der ikke var så meget at gøre her udover den obligatoriske gøren det røde mørkere så den gamle orange-røde kun er tilbage som highlights (før var der kun ét massivt lag orange rødt og ikke farvespil på alle figurerne som nu).
Den tidligere ejer havde valgt at male huden grå istedet for hudfarvet som på PPs materiale, men det passer godt med de gråligt lyse Skorne fra samme område så valgte at bibeholde det skema men har highlightet huden noget. Håret er ligeledes bibeholdt, da jeg ikke kunne finde på en bedre måde at male det på.

Kommentarer

Leave a Reply