elauridsen

Arcanists - Ice Golem [Malifaux]

Arcanists – Ice Golem [Malifaux]

Jeg er rigtig godt tilfreds med Rasputinas Ice Golem, som jeg fik malet i går aftes. Jeg brugte nok under en time på den samlet, men den er alligevel blevet ret tilfreds-stillende.

Jeg lagde ud med en dæmpet mellem-blå spray (Army Painter Ultramarine Blue) der dækkede komplet, så en lysende blå spray (Army Painter Crystal Blue) ovenfra så den kun ramte de højeste dele, lys grå næsten hvid (GW Ulthuan Grey) drybrushing over det hele, ren hvid (GW Ceramite White) drybrushing på de højeste steder og så en blå glaze (GW Guilliman Blue) for at sikre at de laveste områder var dybere blå.
Normalt slutter jeg af med en mat lak (Anti Shine Matt Varnish) men denne gang fik den så et gang blank lak (GWs gamle ‘Ardcoat som jeg stadig havde en smule af). Effekten kan desværre ikke se på billederne herunder, men når man står med den i hånden glitrer den en smule på de højeste steder – det er jo is.

Kommentarer

Leave a Reply