Mercenary Captain Damiano [Warmachine]

Mercenary Captain Damiano [Warmachine]

Som jeg sagde vil jeg de næste dage fokusere på at få malet nogle pirat (eller lignende) færdige til søndagens rollespil, og den første af dem blev så kaptajn Damiano. Han er godt nok ikke en pirat som sådan, men lejesvends kaptajn passer også fint i udseende til gruppen.

Jeg er fint tilfreds med hans ret gyldne rustning, og den mørke rød-brune giver et unikt præg – min kone var også helt: Brun rustning? Ja, det man vel godt. Ud fra illustrationerne i bogen ligger den forslåede farve i hvert fald tættere på brun end den bordeaux jeg oprindeligt have malet områderne i, og det brune giver ham unægteligt et unikt præg.
Oven på at have malet de gyldne Sanguinary Guards var han vel en blid nedtrapning til figurer med mindre guld, men der er en del stadig, hvilket understreger at han er en rig lejesvend af betydning, hvilket jeg godt kan lide.

Leave a Reply