elauridsen

Historien bag min Khorne Age of Sigmar hær

Historien bag min Khorne Age of Sigmar hær

Hær er måske så meget sagt, mere samling af Khorne figurer som der kan spilles med sammen. Jeg havde lyst til at prøve at male et brun / mørkhudet menneske tema a la afrikanere modsat den kaukasiske hud vi normalt ser på nærmest alle figurer. Dette er egentlig også lidt underligt, og understreger egentlig og hvor domineret og sat på spidsen racistisk vores samfund er siden vi automatisk forestiller os hvide som dominerende i fantasy / science fiction verdener.

Det er den her hær ikke! Medens figurerne nok bliver standard Khorne vil huden blive mørk, og navnene er inspireret af gamle Zulu konger og lignende.


Nationen Nguni ligger i Raxulian lava-tubes og blev samlet af kong Mnguni, der kom fra en anden verden befolket af utrolige væsner. Han dræbte alt hvad der kom i nærheden af ham, og utallige landbyer følte hans vrede. Først da han kom til den landsby, hvor Mageba var høvding, mødte han en hvis kampgejst og blodtørst nærmede sig hans egen. Han sparede Magebas liv og valgte ham som hans blodbundne støtte istedet for at tage hans kranie, og han tog Magebas søster til kone.

Mageba var allerede kendt blandt stammerne i området, men den fremmede havde hurtigt opnået en endnu mere frygtet status. Tilsammen var de en legende, og de mest brutale krigere strømmede til for enten at udfordre dem eller slå sig til dem.

Hans ry blev og blodsudgydelser blev så store at selv dæmoner begyndte at flokkes omkring hans landsbyer, og flere af de mægtigste svor at de ville følge ham – givetvis fordi det garanteret en lind strøm af blod og kranier.

Kommentarer

Leave a Reply