Ultramarines Legion Praetor Tribune [30k]

Ultramarines Legion Praetor Tribune [30k]

Så fik jeg endelig taget nogle tilnærmelsesvis ok billede af min Ultramarines Legion Praetor Tribune, som jeg har haft malet færdig en uges tid.

Det er første forsøg fra min side på at bruge forskellige farver i grund-tonen (hans blå rustning) alt efter lyset falder i stil med zenithal highlighting, og medens det ikke er lykkedes per se er det klart noget jeg vil arbejde videre med – nok på min 30k Ultramariner for at have en mere ensartet reference-ramme at øve på.

Mangler maler meget skarpe edge highlights på alle plader på deres space marines, hvilket teknisk er flot men ret urealistisk så jeg trøster mig over at jeg er for doven til det med at det egentlig heller ikke er så realistisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *