Resurrectionists: Madame Sybelle [Malifaux]

Resurrectionists: Madame Sybelle [Malifaux]

Efter lang tid fik jeg endelig malet den første af Seamus’ crew færdigt, bordel-mutteren Sybelle.

Jeg kan rigtig godt lide den gale hattmager Seamus og hans crew af udøde ludere (hans “smukke” Belles), det fanger virkeligt essensen af Malifaux at deres pendant til Jack the Ripper genopliver de kvinder han slår ihjel. Sybelle var mutteren der ledede det første bordel han slog ihjel og lavede sine første Belles af.

Jeg malede hende egentlig med en meget lys lilla kjole (nærmest lavendel), men den brun-grønne wash har tonet den ekstremt meget ned, hvilket er lidt synd. Hende nærmest hvide hud er også blevet en tak for mørkt tonet, hvilket nok skyldes af det var bunden af en gammel flaske wash som jeg ikke har fået fortyndet helt nok. På den anden side får det hende dog netop til at se så rådden og ødelagt ud, som et lig der har “ligget” i flere måneder bør, så jeg valgte at lade det være og så se om jeg giver de almindelige Belles en tyndere wash.
Jeg er dog glad for at jeg har fået givet huden plamager, hvor det ligner der er stød-mærker, og steder hvor der er streger der ligner ar fra da hun blev slået ihjel. De kan dog være svære at se på billederne.

Billederne er som normalt ret middelmådige, for nu at være diplomatisk, derfor der både er fra under min male-lampe og så fra montren, hvor min Malifaux figurer står.

Leave a Reply