Resurrectionists: Rotten Belles [Malifaux]

Resurrectionists: Rotten Belles [Malifaux]

De sidste figurer jeg får malet i år er de tre rotten belles fra Seamus’ crew box. Jeg er virkelig glad for de dem, de klarer farver skærer virkelig imod det at de er zombier, som jo per definition er i jordfarver, men passer godt med deres baggrund som ludere indtil de mødte Seamus og deres karriere (og liv) endte.

Washen er måske blevet en tand for markant, se især den blå og dene enes sløjfe, men på den anden sider passer de godt med den lidt for beskidte Madame Sybelle jeg malede tidligere  og med at de er zombier, for uanset hvor glad Seamus er for hans skønne kvinder ser jeg ham ikke vaske hverken dem eller deres tøj – og jeg kan ikke forestille mig en mindless zombie vaske, det ville højest være en bevidst en som Molly.

Leave a Reply