Minions - Calaban the Grave Walker [Hordes]

Minions – Calaban the Grave Walker [Hordes]

Her i den sidste ferie-uge fortsætter jeg med at få figurer færdige, som har været alt for længe undervejs. I dag er det min Calaban, der understreger hvor fede gatormen egentlig er selvom de ikke bruger pang-farver eller andre iøjnefaldende ting som mange andre fantasy krigs-figurer.

Jeg har valgt at gøre ham endnu mere afdæmpet og i mine øjne sump-agtig end det “officielle” paintjob, og medens han måske virker lidt kedelig og ikke så i øjnefaldende fanger det sump-voodoo ånden godt i mine øjne.

Jeg er især glad for hvor effektive highlightsne er blevet, jeg var egentlig bekymret for at jeg ikke fik lavet dem særligt præcist, men med den efterfølgende wash føler jeg at alt går op i en højere enhed.

Leave a Reply