Min næsten færdige An Chu Kuk (Dark Age)

Min næsten færdige An Chu Kuk (Dark Age)

Så er jeg næsten færdig med min An Chu Kuk, en figur jeg har eksperimenteret en smule med forskellige teknikker på. Den ser dog meget simpel ud på billederne, der ser man især ikke de forskellige nuancer i grå som jeg har opnået gennem flere lag highlights i håbet om at give det en struktur der minder mere om sten.

Grunden til at jeg siger “næsten færdig” er at det skal ligne den står/stiger igennem/op af en sø af blod. Lige nu har jeg med god succes brugt GWs blod effekt maling, men jeg vil gerne have et tykt klar lag “vand effekt” oven på. Den skal lige ankomme, så kommer der samtidig ordentlige billeder når figuren er helt færdig, men sådan som jeg har teaset den ville jeg have den op nu hvor den der 90%.

Leave a Reply