Ultramarine Primaris Marines [40k]

Ultramarine Primaris Marines [40k]

Jeg havde lidt af de ny Primaris mariner liggende, og siden jeg også har den pumpede 40k udgave af Guilliman stående, ventende på en dag hvor jeg føler mig klar til en sådan maleopgave, blev de malet som Ultramarines. Dette passer også godt sammen med mine 30k figurer, så de kan samlet givet en større gruppe skulle jeg nogensiden komme til at spille.

De er langt fra perfekte, men samtidig de bedste space marines jeg har malet indtil videre vil jeg sige. Det gælder for øvrigt både mit paintjob og dukkerne, lore-mæssigt er jeg ret lunken på dem men dukkerne fanger virkelig essensen af space marines og der hjælper den ekstra størrelse.

Modsat sidst, hvor jeg legede med de meget skarpe kontraster mellem en lys og mørk blå har jeg dæmpet det noget mere denne gang med en gang blå blaze (meget passende kaldet Guilliman Blue) for at skabe mere flydende farveovergange. Det er helt klart noget jeg vil arbejde mere med, mine Ultramarines er et arbejde hen mod at finde min egen “perfekte” måde at male dem på.

Leave a Reply